Missie & Visie

Coeck is voor 100% een familiebedrijf en opereert als Naamloze Vennootschap (N.V.). De aandelen van Coeck zijn volledig in handen van de Naamloze Vennootschap ICO. Deze is in handen van Ludo Coeck en kinderen Catherine Coeck en Thomas Coeck.

Coeck nv produceert en levert milieuvriendelijke en efficiënte bouwmaterialen binnen de B2B-sector. Onze klanten, voornamelijk bouwfstofhandelaren en doe-het-zelf zaken, bevinden zich in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Voor de aankoop van grondstoffen en andere materialen opereert Coeck wereldwijd.
Een rechtstreekse, persoonlijke benadering van onze klanten staat centraal. Zij moeten steeds bij ons terecht kunnen met hun vragen en wensen. Ook met de leveranciers wordt er gestreefd naar een lange termijnrelatie om de continuïteit van aanvoer te garanderen. Een open & vlakke communicatie met alle partijen en een bevredigend rendement voor de aandeelhouders verliezen wij daarbij niet uit het oog.

Duurzame groei is voor Coeck opgewaardeerd tot één van de belangrijkste doelstellingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wie niet duurzaam kan groeien, niet zal groeien.