Tuinafwerking in keramiek

In een tuin die mooi afgewerkt is, is het ultiem genieten. Wat gestart is met enkele keramische buitentegels, is bij Coeck uitgegroeid tot een totaalaanbod in keramiek. Terrasafboordingen, trappen, waterafvoerroosters, muurkappen en gevelplinten,... alles om één geheel te creëeren. We geven je graag een overzicht.

 

 

Vellingkant, half & volledig opgerond, doublure

Een tuinontwerp bestaat uit meer dan enkel een terrasvloer en de groenaanleg, de juiste afwerking is minstens zo belangrijk. 

Naast de tegels, wint ook de tuinafwerking in keramiek aan populariteit. Het maakt allemaal deel uit van de trend om bewuster te leven en dus kiest men meer en meer voor producten met een langere levenskwaliteit. Speciaal hiervoor ontwikkelde Coeck een reeks afwerkingen, die zowel standaard als op maat van uw project te verkrijgen zijn: Afboordingen vellingkant, half opgerond of volledig opgerond, verstekrand met doublure, waterafvoerroosters met horizontale of verticale gleuven, muurdeksteen met watergroef, een gevelplint met vellingkant. 

 

Wanneer kies je voor een afwerking in keramiek?

Keramische tuinafwerkingen van Coeck waarborgen éénheid doorheen uw tuin. Of het nu gaat om een afboording met vellingkant of met doublure, ieder stuk wordt in eigen huis met oog voor detail en kwaliteit afgewerkt. Met een volkeramische buitentegel als basis, kennen deze afwerkingen heel wat voordelen t.o.v. beton of natuursteen.
Onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig door de lage porositeit
1
Tot in de kern gekleurd, 100% volkeramisch
2
Door zijn hardheid krasvast en slijtvast
3
Vorstbestendig, wateropname minder dan 0,5%
4
UV-bestendig, verkleurt of veroudert niet
5
Hittebestendig, handig bij bbq of vuurkorf
6
Uiterst geschikt als traptrede, antislipwaarde R10 of R11
7
Bijpassende volkeramische buitentegels
8

Aandachtspunten wanneer je kiest voor tuinafwerking in keramiek:

Vraagt een specifieke plaatsing.
Er bestaan goedkopere alternatieven.
Let op de V-kleurschakering, lees meer.
Meng de tegels om een optimaal natuurlijk effect te krijgen.
Meer over tuinafwerking in beton of natuursteen.
 

Nieuws over  Tuinafwerking in keramiek

 
 
 
 
 

Tuincatalogus 2023

 

Alle informatie over ons Tuinassortiment, extra inspiratie en technische informatie kan je terugvinden in onze Tuincatalogus 2023.

Download de nieuwe tuincatalogus