Week van de Mobiliteit: Bij Coeck fietst één vierde dagelijks naar het werk

Week van de Mobiliteit: Bij Coeck fietst één vierde dagelijks naar het werk

 

Dat er bij Coeck vaak naar het werk wordt gefietst is geen geheim. En ja, het aanbieden van een fietsleasing helpt. Zo fietst maar liefts één vierde van de medewerkers naar het werk. Daar zijn we best trots op! Dit is wat we allemaal voor onze fietsers doen:

FIETS NAAR JE WERK DAG
In het teken van de Week van de Mobiliteit en de Car Free Workday organiseerden wij een fiets-naar-je-werk-dag. Hiervoor vroegen we aan al onze medewerkers om met de fiets naar het werk te komen. Het was dan ook leuk om te zien hoeveel fietsers kwamen opdagen!

FERVENTE FIETSERS
Het hoeft geen Week van de Mobiliteit te zijn om met je fiets naar het werk te komen. Dat is ook de mentaliteit van een groot deel van onze werknemers die dagelijks naar het werk fietsen. Onze fietsinfrastructuur aan het bedrijf zorgt ervoor dat je hier makkelijk en veilig naartoe kan.

FIETSLEASING
Onze vaste medewerkers krijgen ook de mogelijkheid om een fiets te leasen via het werk. Hierin is hun keuze vrij, want ze kunnen kiezen uit racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, zelfs elektrische fietsen… Momenteel maken een 60-tal werknemers hier gebruik van, wat een mooi resultaat is! 

WIELERTENUES & STRAVA
Als kers op de taart voorziet Coeck ook een gepaste wielertenue. Want wat is een goede fiets zonder de juiste outfit? In het voorjaar bestelden heel wat collega's de nieuwe wielertenues aan een voordeeltarief, gesponsord door Coeck en in samenwerking met Doltcini. Hiermee zien al onze fietsliefhebbers er weer stralend uit als ze bijvoorbeeld afspreken om een tochtje te fietsen met de Coeck Cycling Crew van Strava of gewoon naar het werk fietsen. 

Zin om je bij ons peloton te vervoegen? bekijk onze vacatures.