Geen Betonfabriek Frans Coeck meer: vanaf nu is het Coeck nv

19 april 2023

De naam Betonfabriek Frans Coeck nv verdween in april dit jaar. Vanaf nu draagt onze firma de naam Coeck nv. Waarom? Het veranderen van de bedrijfsnaam is onderdeel van de evolutie van ons bedrijf. De constante investeringen, vernieuwing en uitbreiding - in infrastructuur, logistiek, bestaande productieafdelingen en nieuwe activiteiten - hebben ervoor gezorgd dat het woord 'Betonfabriek' in onze naam niet langer de ruime activiteiten van ons bedrijf weerspiegelt.

Op bijna 100 jaar tijd is Coeck – dat vandaag op een site van meer dan 30 hectare groot huist – uitgegroeid tot een grote speler in de Belgische bouwwereld. En dat reflecteert zich in het uitgebreid assortiment bouwproducten dat we anno 2023 aanbieden.

 

 

MEER DAN EEN BETONFABRIEK

We verwerken iedere dag wel 6 000 ton grondstoffen tot de meest uiteenlopende ruwbouw- en afwerkingsproducten. Van in huis geproduceerde betonproducten, zoals klinkers en tegels voor elke buitenruimte tot betonblokken, verpakte siergrinden, voorgemengde mortels en natuurlijke grondstoffen. We verdelen en verwerken keramische tegels en natuursteen, maar voorzien ze ook van maatwerk. Zo stellen we ontwerpers, aannemers en architecten in staat om elk oppervlak of iedere buitenruimte van een handtekening te voorzien. 


Coeck_familiebedrijf


EEN FAMILIEZAAK

Al vier generaties lang is de familienaam Coeck verbonden met het bedrijf aan de Rupel. In 2022 gaf Ludo Coeck officieel de fakkel door aan Thomas en Catherine om de onderneming te leiden. Daarmee staat de vierde generatie Coeck aan het hoofd van het bedrijf. Net zoals hun vader voor hen, zijn ook Thomas en Catherine gedreven door innovatie, automatisatie en het snel opmerken van nieuwe kansen. Samen met een 250-tal medewerkers bouwen zij verder aan het verhaal van Coeck.