Over Coeck

 

 

Coeck is een productie- en distributiebedrijf in Niel, ontstaan in 1929 als fabrikant van betonproducten. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de bouwwereld. 

We verwerken grondstoffen tot de meest uiteenlopende ruwbouw- en afwerkingsproducten. Van in huis geproduceerde betonproducten, zoals klinkers en tegels voor elke buitenruimte en betonblokken, tot verpakte siergrinden, voorgemengde mortels en natuurlijke grondstoffen. We verdelen en  verwerken keramische tegels en natuursteen, maar voorzien ook het fijnste maatwerk. Zo stellen we ontwerpers, aannemers en architecten in staat om elk oppervlak van een handtekening te voorzien.

Coeck nv Productie Bouwwereld

 

 

Ontdek onze geschiedenis

Op bijna 100 jaar tijd is Coeck – dat vandaag op een site van meer dan 30 hectare groot huist – uitgegroeid tot een grote speler in de Belgische bouwwereld. Het familiebedrijf uit Niel wordt nu geleid door de vierde generatie.

De geschiedenis van de firma begint echter niet in Niel, maar in het wat verderop gelegen Schelle. Overgrootvader Frans Coeck startte zijn carrière als aannemer. Bij slecht weer kon er niet gemetst worden dus begon hij, thuis in een kleine hangar aan de privéwoning, betonstukken te maken die op werven gebruikt konden worden. Al snel bleek dat er veel vraag was naar dit soort materiaal bij collega-aannemers. En zo geschiedde, in 1929 ontstond Coeck als producent en distributeur van bouwmaterialen.
Geschiedenis familiebedrijf Coeck nv

 

Onze reden van bestaan

Een dak boven het hoofd is een fundamentele behoefte. Coeck wil die behoefte helpen vervullen door eenvoudige, betaalbare en duurzame bouw- en verbouwproducten aan te bieden. Dat doen we al 4 generaties lang. Vanaf de eerste jaren van overgrootvader Frans Coeck tot nu, bleef deze fundamentele waarde altijd aan de basis voor het succes van Coeck. Een rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten staat hierin altijd centraal.

Coeck onderneemt duurzaam
 

zo nemen wij onze verantwoordelijkheid

We ondernemen met oog voor mens en milieu. Groei moet voor ons immers duurzaam zijn. Ons duurzaamheidsbeleid richt zich specifiek op 6 pijlers: innovatie, energie, materiaal, logistiek, erkenning en lokale verankering. Benieuwd naar al onze duurzame inspanningen? We vertellen je graag meer over.

Verantwoord ondernemen 

 

Vacatures Coeck nv collega's verdeelpunten
 

vind een verdeler in uw buurt

Inspiratie of advies nodig? Wij verdelen onze producten via een uitgebreid dealernetwerk aan bouwhandelaren, doe-het-zelf bouwmarkten en professionele afnemers. Stuk voor stuk specialisten die u graag informeren over de vele mogelijkheden, toepassingen en levering van onze producten.

Verkooppunten

 

Collega Job vacatures techniekers gezocht
 

werken bij coeck

Er werken een 250-tal medewerkers bij Coeck, elk met zijn specialiteit en bereid om samen te werken, te vernieuwen en te verbeteren om zo het best mogelijke resultaat voor de klant te bereiken. Van het opnemen van een order, over de picking in het magazijn tot bij de klant of werf. Interesse om aan de slag te gaan bij Coeck? Neem zeker eens een kijkje op onze vacaturepagina.


Ontdek onze vacatures