Over Coeck

 

Betonfabriek Coeck is een familiale onderneming te Niel opgericht in 1929. Het bedrijf is toe aan 4 generaties ervaring in de vervaardiging van betonproducten.

De onderneming produceert een breed assortiment kwaliteitsproducten waarin beton het hoofdbestanddeel vormt.
Anderzijds distribueren we een ruim aanbod van ruwbouw- en afwerkingsmaterialen.

ONZE PASSIE, ONZE ROOTS VIND JE DIEP IN HET BETON.

 

Over coeck 1

 

missie & visie

Met een toenemende bevolking is een dak boven ieders hoofd een fundamentele behoefte. Coeck wil hierin een belangrijke steen bijdragen, door producten voor bouwen en verbouwen, in alle mogelijke aspecten, eenvoudig, betaalbaar en duurzaam te maken. Een rechtstreekse en persoonlijke benadering van onze klanten staat hierin centraal.

 

 

duurzaamheid

Duurzaamheid zit verweven in al onze bedrijfsprocessen.
Ons duurzaamheidsbeleid richt zich specifiek op 6 pijlers.
Ontdek ze op onze 'duurzaam ondernemen' - pagina.

 

 

dealernetwerk

Bij een uitgebreid dealernetwerk van bouwstofhandelaren, doe-het-zelf bouwmarkten en professionele afnemers kan u terecht voor informatie, begeleiding en de levering van onze producten. Stel uw vraag via het contactformulier en wij helpen u graag verder. Op korte termijn wordt een dealerlocator op onze site gelanceerd.

 

 

historiek

Betonfabriek Coeck is een puur familiale onderneming opgericht in 1929 en ondertussen toe aan 4 generaties betonervaring. We produceren een breed assortiment kwaliteitsproducten waarin beton het hoofdbestanddeel vormt. Anderzijds distribueren we een ruim aanbod van ruwbouw- en afwerkingsmaterialen.

historiek coeck1

historiek coeck2

historiek coeck3

 

 

werken bij coeck

Bij Coeck verwerken we elke dag 5.000 ton grondstoffen tot de meest uiteenlopende ruwbouw- en afwerkingsproducten.220 medewerkers staan dag in dag uit klaar voor de klant. Van het opnemen van een order, over de picking in het magazijn tot bij de klant in de handel. Wil jij ook graag werken in een bloeiende onderneming met doorgroeimogelijkheden, neem dan een kijkje bij onze vacatures.