Betonklinkers

Eenvoud siert en juist daarom is de betonklinker erg gewild voor de aanleg van een oprit, tuinpad en terras. Beton vormt vaak de basis van sierbestrating doorheen een tuin. Het biedt tal van combinatie- en toepassingsmogelijkheden, en wordt bij Coeck in huis geproduceerd in verschillende formaten, diktes, afwerkingen en kleuren.

 

 

In-line, cilinder, ongetrommeld

Beton biedt oneindig veel mogelijkheden en dus hebben wij doorheen de jaren de betonklinker veelzijdiger en persoonlijker gemaakt. Vandaag de dag biedt Coeck 3 afwerkingen aan: in-line, cilinder en ongetrommeld

Bij in-line trommeling wordt de bovenzijde van de klinker bewerkt met computergestuurde hamertjes. Door deze techniek wordt een fijn getrommeld aspect bekomen.

De cilinder getrommelde klinker is een kwaliteitsklinker die na productie een verouderingsbehandeling krijgt in een cilindertrommel. Dit proces geeft de klinker een unieke, natuurlijk verweerde uitstraling.

De ongetrommelde klinker met vellingkant heeft een smalle facetrand. Dit levert een mooie strakliggende bestrating op met net dat extraatje meer.

 

 

Wanneer kies je voor betonklinkers?

Sinds 2000 produceert Coeck een divers assortiment aan bestratingsproducten in beton. De vraag is groot en dat is ook de productie. Met onze kennis en een passie voor het vak, worden er dagelijks meer dan 10.000 m2 aan 'degelijke' betonproducten vervaardigd. Het productaanbod bestaat uit: betonklinkers, in-line of cilinder getrommeld of ongetrommeld, alsook betontegels en betonstraatstenen. Ontdek hier waarom het zo talrijk terug te vinden is in onze tuinen en opritten.
Budgetvriendelijke bestrating
1
Oerdegelijk en robuust
2
Bijzonder maatvast
3
Eenvoudig te plaatsen, kunnen niet 'opvriezen'
4
Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
5
Aanpasbaar aan elke stijl of woning
6
Creatieve vrijheid door diverse legpatronen
7
Bijpassende boordstenen beschikbaar
8

Aandachtspunten wanneer je kiest voor betonklinkers:

Vraagt een juist onderhoud.
Onderhevig aan weersomstandigheden als zure regen.
Gebruik onkruidwerend voegzand. Meer over Biozand.
Meer over betontegels.
Meer over Idro - waterdoorlatende bestrating.
 

Nieuws over  Betonklinkers

 
 
 
 
 

Tuincatalogus 2024

 

Alle informatie over ons Tuinassortiment, extra inspiratie en technische informatie kan je terugvinden in onze Tuincatalogus.

Download de nieuwe tuincatalogus