Betontegels

Beton in de tuin, als terras of als oprit? Uiteraard! Een natuurlijk product en prima alternatief voor keramische tegels en natuursteen. Meer nog: het product verzoent een hoge kwaliteit met een lage prijs.

 

 

BETONTEGELS MET BESCHERMENDE TOPLAAG

In het assortiment kan u ook betontegels met een transparante coating vinden. Deze toplaagcoating beschermt tegen tal van invloeden zoals vlekken, krassen en vuil. Dit maakt de tegels makkelijk om te reinigen.

De toplaag zorgt ook voor waterafstotende eigenschappen. Omdat water minder doordringt, drogen de tegels sneller. Hierdoor is er een kleinere kans op vergroening of kalkuitbloei. Ook vuil nemen ze minder op dankzij de minimale wateropname. En dat betekent op zijn beurt minder en makkelijker onderhoud.

Het resultaat? Een langdurige bescherming en een kleurvast product. Kortom, een gecoate betontegel is een slimme keuze voor wie vlekkeloos wil genieten van het buitenleven.

 

Wanneer kies je voor betontegels?

Een tuin, een stads- of dakterras, een inrit,… Een nieuwe buitenruimte of een totaalconcept? De betontegel heeft een neutraal karakter en past daardoor in elke buitenruimte. Een slimme keuze bij een modern en industrieel pand, maar tilt ook een landelijk interieur naar een hoger niveau.
Oerdegelijk, sterk en toch flexibel in gebruik
1
Budgetvriendelijke bestrating
2
Weinig belastend voor het milieu
3
Geproduceerd in België
4
Onderhoudsvriendelijk
5
Verkrijgbaar met gecoate en ongecoate afwerking
6
Eindeloos veel ontwerpmogelijkheden
7
Aanpasbaar aan elke stijl of woning
8

Aandachtspunten wanneer je kiest voor betontegels:

Vraagt een juist onderhoud.
Zonder coating onderhevig aan vuil en vocht.
Zonder coating onderhevig aan weersomstandigheden.
Maximum afmeting, betontegel 50x50 cm.
Meer over betonklinkers.
Meer over Idro - waterdoorlatende bestrating.
 

Nieuws over  Betontegels

 
 
 

Terrastegels in beton

 

Een verrassend assortiment aan tegels in kwaliteitsbeton, de ideale keuze voor terrassen, tuinpaden en inritten. Lees er alles over in deze catalogus, van vormgeving tot de werking.

Download de catalogus