Keramische zwembadboorden

Bij de aanleg van een zwembad of zwemvijver, ligt de nadruk steeds meer op de ecologische voetafdruk ervan. De nieuwste generatie keramische zwembadranden van Coeck zijn naast esthetisch en functioneel, bovenal uiterst duurzaam. Vertrekkende vanuit 4 type afwerkingen, worden deze volledig naar uw wens ontworpen en uitgewerkt.

 

 

Vellingkant, half & volledig opgerond, doublure

Droom je van een strak zwembad met een afboording in doublure of gaat je voorkeur uit naar een zwemvijver waarvan de boord is opgerond?

We maken zwembadboorden in alle maten en vormen, waarbij we je de keuze laten uit 4 types afwerkingen: Afboording vellingkant, half of volledig opgerond en verstekrand met doublure. De mogelijkheden zijn oneindig, het maatwerk kan bij ons alle richtingen uitgaan. Een skimmer of het uitfrezen van een ronde of vierkant voor een stopcontact, alles voor een ultieme zwemervaring. En met keramiek als basis, krijg je een product dat er 10 jaar na aanschaf nog net zo mooi uit ziet.

 

 

Wanneer kies je voor een zwembadafboording in keramiek?

Keramiek is het materiaal bij uitstek om je zwembad, aanpalend terras en poolhouse mee af te werken. Of het nu gaat om een afboording met vellingkant of met doublure, ieder stuk wordt in eigen huis met oog voor detail en kwaliteit afgewerkt. Met een volkeramische buitentegel als basis, kennen deze afwerkingen heel wat voordelen t.o.v. beton of natuursteen.
Onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig door de lage porositeit
1
Veilig dankzij antislipwaarde R10 of R11
2
UV-bestendig, verkleurt of veroudert niet
3
Door zijn hardheid krasvast en slijtvast
4
Vorstbestendig, wateropname minder dan 0,5%
5
Tot in de kern gekleurd, 100% volkeramisch
6
Hittebestendig, handig bij bbq of vuurkorf
7
Bijpassende volkeramische buitentegels
8

Aandachtspunten wanneer je kiest voor een keramische zwembadafboording:

Vraagt een specifieke plaatsing.
Er bestaan goedkopere alternatieven.
Let op de V-kleurschakering.
Meng de tegels om een optimaal natuurlijk effect te krijgen.
Meer over zwembadranden in natuursteen.
 

Nieuws over  Keramische zwembadboorden

 
 
 
 
 

Tuincatalogus 2024

 

Alle informatie over ons Tuinassortiment, extra inspiratie en technische informatie kan je terugvinden in onze Tuincatalogus.

Download de nieuwe tuincatalogus