Natuursteen

Natuursteen is en blijft een mooi product om je tuin cachet te geven. Het gesteente kent tal van voordelen en het toepassingsgebied is erg divers. Denk maar aan blauwe steen dorpels of vensterbanken. Hierbij richten we ons op de sierbestrating, die bij Coeck bestaat uit: blauwe hardsteen al dan niet getrommeld, gezaagd of gebouchardeerd, alsook Indische zandsteen voor net dat tikkeltje anders.
 

Bluestone is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Houdt u het graag natuurlijk? Natuursteen is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bluestone heeft een tijdloze uitstraling en zodoende aanpasbaar aan elke stijl.

Zo is er veel variatie in kleurnuances en structuur. In het Coeck assortiment kan u volgende soorten bluestone terug vinden : bluestone gezaagd, bluestone getrommeld, de Honed and Antic tegels en de gebouchardeerde tegels met of zonder boord.

 

Wanneer kies je voor natuursteen?

Dat keramiek stilaan natuursteen vervangt, heeft zo zijn redenen. Toch blijven we het in het divers assortiment aanbieden. Met blauwe steen of Indische zandsteen haal je immers een stukje natuur in je tuin. Deze natuurlijke materialen worden door ons zorgvuldig geselecteerd in een gezaagde of getrommelde afwerking, gebouchardeerd met of zonder boord, honed & antic.
Elke tegel is uniek en 100% natuurlijk
1
Gevarieerd in kleurnuances en structuur
2
Bestand tegen alle weersomstandigheden
3
Uitstekende slijtvastheid
4
Zwembadranden voorzien van antislip afwerking
5
Bijpassende boordstenen, palissades, raamdorpels, muurdekstenen, gevelplinten
6

Aandachtspunten wanneer je kiest voor natuursteen:

Er bestaan goedkopere alternatieven voor sierbestrating.
Vraagt een specifiek onderhoud.
Niet bestand tegen vlekken, zuren en logen.
De samenstelling is niet uniform.
Meer over keramiek.
Meer over bestrating in beton.
 

Nieuws over  Natuursteen

 
 
 
 
 

Tuincatalogus 2024

 

Alle informatie over ons Tuinassortiment, extra inspiratie en technische informatie kan je terugvinden in onze Tuincatalogus.

Download de nieuwe tuincatalogus