Terrastegels in beton

Beton in de tuin, als terras of pad? Natuurlijk kan dat! De Coeck terrastegels zijn sterk, gemakkelijk in onderhoud, vorstbestendig en economisch gezien ook nog eens interessant. Bovendien gebeurt de productie volledig in België, wat in combinatie met de nieuwe samenstelling het een zeer aantrekkelijk product maakt.

Een terras bestand tegen weer en wind

Betontegels als ideale keuze voor je terras. Dankzij de nieuwe samenstelling zijn betontegels een fantastisch product. Doordat ze bewaard worden in een geacclimatiseerde kamer, verkeren ze onder optimale temperatuur- en vochtigheidscondities en ontstaat er geen scheurvorming. Zo wordt de kwaliteit en duurzaamheid van de tegels gewaarborgd. In de top- en onderlaag zit een hydrofoberingsmiddel waardoor je terrastegel beter bestand is tegen vorst en wateropslorping.

Ons assortiment omvat betontegels met een transparante coating. Deze toplaag beschermt tegen allerlei invloeden zoals vlekken, krassen en vuil. Hierdoor zijn de tegels gemakkelijk schoon te maken.

De toplaag heeft ook waterafstotende eigenschappen. Doordat er minder water binnendringt, drogen de tegels sneller. Dit vermindert het risico op vergroening of kalkuitbloeiingen. Ze nemen ook minder vuil op dankzij de minimale waterabsorptie en dat betekent minder en eenvoudiger onderhoud. In een opvallend verschil, passen we nu een watergedragen coating toe, wat aanzienlijk milieuvriendelijker is. Deze keuze benadrukt onze inzet voor duurzame materialen en draagt bij aan een milieubewust productieproces.

Het resultaat? Een langdurige bescherming en een product dat niet van kleur verandert. Kortom, een betontegel met beschermlaag is een verstandige keuze voor wie optimaal wil genieten van het buitenleven.

 

WANNEER MOET JE KIEZEN VOOR TERRASTEGELS IN BETON?

Een tuin, een stads- of dakterras, een oprit... Een nieuwe buitenruimte of een totaalconcept? Betontegels hebben een neutraal karakter, waardoor ze in elke buitenruimte passen. Een verstandige keuze voor een modern, industrieel gebouw, maar het kan ook een landelijke uitstraling naar een hoger niveau tillen.
Uiterst robuust, sterk en flexibel in gebruik
1
Economisch interessant
2
Minimale impact op het milieu
3
Belgisch product
4
Makkelijk onderhoud: met zuiver water en natuurlijke zeep
5
Beschikbaar met een beschermlaag
6
Oneindig veel afwerkingsmogelijkheden
7
Geschikt om op tegeldragers te plaatsen.
8

Aandachtspunten als je voor terrastegels in beton kiest

Correct onderhoud vereist.
Zonder beschermende coating gevoelig voor vuil en vocht.
Zonder beschermende coating, onderhevig aan klimatologische omstandigheden.
Maximale afmetingen betonnen tegels 60 x 60 cm.
Meer informatie over betontegels.
Meer info over waterpasserende klinkers.
 

Nieuws over  Terrastegels in beton