5 redenen voor beton in de tuin

20 februari 2023

Beton in de tuin, als terras of als oprit? Uiteraard! Terrastegels in beton zijn niet alleen sterk en vorstbestendig, ze zijn ook economisch interessant. Het product verzoent een hoge kwaliteit met een lage prijs, een prima alternatief dus voor keramische tegels of natuursteen.

Nog niet overtuigd? We vertellen je graag over de 5 grote voordelen.  

VOORDELIGE VARIANT

Het aanleggen van een terras, tuinpad of oprit komt natuurlijk met een prijskaartje. Met de betontegels van Coeck kies je voor de meest budgetvriendelijke oplossing. De verhouding prijs-kwaliteit? Het product is net zo mooi, stevig en duurzaam als keramische tegels of natuursteen, aan een scherpere prijs én met de vertrouwde kwaliteit van Coeck.

 

betontegel

 

VERSCHILLENDE KLEUREN EN VORMEN

Het kiezen van het materiaal is stap één, daarna volgen kleur, de afmeting of structuur. Coeck heeft een verrassend assortiment van verschillende tegels. Deze bestaan uit een sterke onderlaag met bovenaan een sierdeklaag, samengesteld uit kleurechte natuursteen granulaten.

Is dat alles? Nee, hoor! Coeck wil jouw tegels extra beschermen en biedt daarom ook terrastegels met een transparante coating aan. Deze zorgt voor een langdurige bescherming en een kleurvast product dat men makkelijk kan reinigen. Toch meer fan van de standaard betontegel? Deze klassieker onder de betontegels – de alom gekende stoeptegel – hebben wij ook in het assortiment.

 

betontegel

 

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Minstens even belangrijk is hoe lang je van jouw tegels kan genieten. Terrastegels in beton? Dat is met zekerheid kiezen voor een duurzaam materiaal: het product is sterk, slijtvast, gaat lang mee. Het onderhoud van beton is eenvoudig: borstel je producten regelmatig af en maak ze geregeld proper met zuiver water. Maak je terras nooit schoon met bijtende middelen, deze beschadigen de toplaag van de tegels. Een natuurlijke zeep kan wel. Voor hardnekkig vuil kan je een terrasreiniger gebruiken (nooit een hogedrukreiniger!).

DUURZAAM

Kies je voor betonnen terrastegels, dan mag je er zeker van zijn dat je ook meteen voor de meest duurzame oplossing kiest. Beton is een sterk product en gaat dan ook lang mee. Daarnaast staken we in oktober 2021 een bronzen Cradle to Cradle-certificaat op zak. Onze drijfveer? Producten op de markt brengen zonder de brede betaalbaarheid van wonen in gevaar te brengen. Ontdek hier al onze inspanningen om onze producten duurzamer te maken.

PLAATSINGSMOGELIJKHEDEN

Als het op buitenruimte aankomt, wil je mogelijkheden. Klassiek of modern, weelderig of tijdloos? De betontegels in verschillende kleuren en afmetingen voelen zich helemaal thuis bij elke stijl van woning en tuin. Bovendien zijn de tegels ook ideaal voor openbare ruimtes zoals de aanleg van een plein, de bouw van een woonwijk en de inrichting van een park of school.

Wist je trouwens dat we deze tegels produceren en verdelen in België? We voorzien bovendien een grote stockvoorraad en kunnen zo altijd snelle levertijden garanderen.

Hebben we jou overtuigd? Ontdek hier het volledige assortiment.

Gerelateerde producten en categoriën