6 voordelen van stapelblokken

10 juni 2022

Ben je al bekend met de stapelblokken van Coeck? Dit zijn betonnen muurblokken met een open boven- en onderkant waardoor ze net als legoblokken gemakkelijk te stapelen zijn. Er is dan ook geen speciale vakkennis vereist voor het plaatsen. Nog niet overtuigd? Ontdek de 6 grote voordelen van onze stapelblokken.

EENVOUDIGE PLAATSING

Bouwen met stapelblokken is kinderspel. De stapelblokken zijn zowel aan de onderkant als bovenkant open zodat deze door stapeling holle kanalen vormen die daarna worden gewapend en volgestort met beton. Het gaat om een eenvoudige en droge verwerkingsmethode. Het volstorten van de kanalen gebeurt rechtstreeks met de mixer of trechtersilo. Voor moeilijk bereikbare plaatsen volstaat een kleine betonpomp. Zo bekom je een zeer stevige constructies die ook zijdelingse drukkrachten kunnen opvangen.

SNEL, SNELLER, SNELST

In gunstige werfomstandigheden plaats je meer dan 45 m² per dag en per man. Reken voor het volstorten op 50 à 60 m² per uur, afhankelijk van de afmetingen van de blokken.

TOPKWALITEIT

Dankzij de selectieve grondstoffencontrole en hoogkwalitatieve productie voldoen Coeck stapelblokken aan de Europese norm NBN EN 15435. Ze zitten in de hoogste brandreactieklasse en zijn vorstbestendig.

ZICHTWERK MOGELIJK

De stapelblokken hebben een grijze industriële look. Hun vlakke textuur maakt ze geschikt voor zichtwerk, zonder afwerking.

DUURZAAM

De stapelblokken zijn gemaakt van beton. Dit materiaal is om verschillende redenen ecologisch zeer interessant. Het biedt een hoog thermisch comfort, lange levensduur en is 100% recycleerbaar.

OVERAL TOEPASBAAR

Je kan stapelblokken voor bijna eender welke toepassing gebruiken. Voor je huis? Check. Voor je zwembad? Check. Voor je kelder, tuinhuis of bijgebouw? Check, check, check!

Gerelateerde producten en categoriën