De verschillende afwerkingen van klinkers

20 september 2021

Smaken verschillen, daar valt niet over te betwisten. Vandaar ook dat onze sierbestratingen beschikbaar zijn in verschillende kleuren en afwerkingen om te voldoen aan ieders wens. Het speciale droogproces en de duurzame kleurstoffen verzekeren de degelijkheid van alle betonklinkers. In ons assortiment van sierklinkers beschikken wij over verschillende afwerkingen. Deze afwerkingen leggen we hier graag wat verder uit.

inspiratie beton nieuws cilinder getrommeld

Cilinder getrommeld

Na de productie gaan deze klinkers in een grote trommel, door menging en botsing breken er kleine stukjes van de randen waardoor de klinkers een verouderd uitzicht krijgen. Kies deze getrommelde klinkers voor een natuurlijke en rustieke sfeer op je terras of oprit.

inspiratie beton nieuws inline getrommeld

Inline getrommeld

Na productie wordt het oppervlak van deze klinkers bewerkt met honderden fijne hamertjes. Doordat deze klinkers niet traditioneel getrommeld zijn, reduceert men onkruidvorming in de voegen. Maar omdat ze licht verouderd zijn door 'in-line' trommeling, geven ze alsnog karakter aan uw terras of oprit.

inspiratie beton nieuws ongetrommeld

Ongetrommeld met velling

Geen bewerking na productie, de klinker heeft rechte randen en is voorzien van een klein vellingkantje. Door zijn strak uitzicht sluit deze ongetrommelde klinker perfect aan bij de moderne woningbouw.

 

Gerelateerde producten en categoriën