De voor -en na met Nidagravel grindstabilisatie

01 juni 2018

Siergrind is een natuurproduct dat erg lang meegaat. Het is stijlvol, erg goed te combineren, geeft een ruimtelijk gevoel en laat planten en mineralen harmonieus samengegaan. Maak je gebruik van Nidagravel® grindstabilisatie, dan is het ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Met de Nidagravel platen wordt elk grindoppervlak een stuk praktischer. De honingraatstructuur van de Nidagravel platen houdt het grind perfect op z'n plaats. Wandelen of rijden met auto, fiets, kinderwagen of rolstoel op grind is hiermee geen probleem meer. Ontsierende sporen, plassen en kuilen behoren voortaan dan ook tot het verleden.

De Nidagravel platen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polypropyleen. De platen worden aan de onderzijde bekleed met poreus geotextiel. Dit geotextiel voorkomt dat het grind wegzakt in de ondergrond of onder de platen geraakt en zo op termijn de platen naar boven duwt en het doet tegelijkertijd dienst als antiworteldoek dat wel water doorlaat maar geen licht.

Een laag gewicht in combinatie met grote afmetingen garanderen een snelle en eenvoudige plaatsing.
De flexibele platen glijden niet weg, zelfs niet onder lichte helling en volgen perfect de vorm van uw terrein.

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij de aanschaf van producten. Nidagravel® bestaat uit 100% recycleerbaar polypropyleen waarvan meer dan de helft van het materiaal afkomstig is van gerecycleerd polyproplyleen. Ook de hoeveelheden gebruikte energie voor productie en transport wordt beperkt door de lichte structuur van de platen.

inspiratie siergrind nieuws nidagravel VOOR

ZONDER NIDAGRAVEL®

inspiratie siergrind nieuws nidagravel NA

MET NIDAGRAVEL®

 

Gerelateerde producten en categoriën