Facts & figures

Facts & figures

Coeck, altijd in beweging

Stilstaan is achteruitgaan. Het is al jaren, decennia zelfs, het motto van onze firma. De firma is altijd in beweging. Sinds de oprichting in 1929 is Coeck alleen maar gegroeid. Van klein familiebedrijf naar een gekende naam in de bouwsector. Wat is gestart met de productie van enkele betonproducten is uitgegroeid tot uitgebreid aanbod aan bouwmaterialen.

Vandaag produceren we een breed assortiment kwaliteitsproducten en distribueren we een ruim aanbod aan ruwbouw- en afwerkingsmaterialen. Coeck produceert en levert deze efficiënte bouwmaterialen binnen de B2B sector. Onze klanten zijn voornamelijk bouwstofhandelaars en doe-het-zelf zaken en bevinden zich in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Voor de aankoop van grondstoffen en andere materialen opereert Coeck wereldwijd.

Onze reden van bestaan: missie en visie

Met een toenemende bevolking is een dak boven ieders hoofd een fundamentele behoefte. Coeck wil hierin een belangrijke steen bijdragen, door producten voor bouwen en verbouwen, in alle mogelijke aspecten, eenvoudig, betaalbaar en duurzaam te maken. Een rechtstreekse en persoonlijke benadering van onze klanten staat hierin centraal.