Onze waarden

Onze waarden

 

De volgende vier waarden staan bij Coeck in het vet gedrukt. Deze waarden komen tot uiting in het gedrag en de attitude van onze medewerkers:

VERANTWOORDELIJKHEID - Je gaat er elke dag voor en neemt initiatief. 
Wij stellen ons verantwoordelijk op en nemen initiatief. We doen het werk dagelijks weloverwogen, doordacht en veilig en zetten ons in voor de kwaliteit van ons werk.

RESULTAATGERICHTHEID - Je gaat recht op je doel af en wil je blijven ontwikkelen.
We spannen ons actief in om samen de algemene bedrijfsresultaten te behalen. Wij nemen deel aan (interne) opleidingen, creëren processen en een efficiënte werkomgeving om deze resultaten te behalen.

COLLEGIALITEIT - Je kan vertrouwen op een hecht team.
Wij helpen en ondersteunen collega’s wanneer dat nodig is. Wij zien wat collega’s nodig hebben om hun werk goed en correct uit te voeren.

KLANTVRIENDELIJKHEID - Je werkt op maat en met een persoonlijke toets.

Wij geven een hoge prioriteit aan de behoefte en de tevredenheid van onze externe en interne klanten. Hierbij staat een rechtstreekse en persoonlijke benadering centraal. Onze klanten kunnen steeds terecht met hun vragen en wensen. Externe klanten staan buiten de onderneming, interne klanten zijn personen of afdelingen die binnen de onderneming werkzaam zijn.