Onze mensen: Dirk van de Velde

Covarte is een zusterbedrijf van Coeck, waar de nadruk vooral ligt op maatwerk en de manuele afwerking van de producten.

Ik werk bij Covarte sinds...

Covarte bestaat intussen 6 jaar en telt binnen de machineafdeling 21 medewerkers. Ik werk al 23 jaar bij Coeck als machineoperator en was één van de eerste medewerkers die bij Covarte aan de slag kon gaan.

Een typische werkdag is...

Afhankelijk van de opgestelde planning verdelen we het werk. Aangezien ik ook alle opleidingen heb gekregen en met alle machines kan werken spring ik overal in en kan ik de collega’s bijstaan die vragen of problemen hebben. Dit vind ik leuk aan de job: samen dingen maken. 

dirk van de velde banner image extra

Werken bij Covarte is voor mij...

Hier bij Covarte ligt de nadruk op een andere soort afwerking, meer op maat van de producten. Wat beide bedrijven wél gemeen hebben is dat ze heel sterk zijn in wat ze doen. De groei die Coeck in de laatste 20 jaar en Covarte de laatste zes jaar heeft gemaakt toont dit wel aan. Je kan hier als werknemer ook echt meegroeien.

 

"Je kan hier als werknemer echt meegroeien."

 

Het leukste aan werken bij Covarte vind ik...

Ik amuseer mij hier rot. Ik wil met zin komen werken en naar huis gaan. Er zijn verschillende soorten mensen met hun eigen sterktes. Als er problemen zijn is het altijd fijn om samen te kijken naar het probleem en een oplossing te vinden.