Onze mensen: Filip Jabrane

Filip is al 21 jaar een vaste waarde bij Coeck. Lees hier over zijn traject binnen het bedrijf.


Bij Coeck ben ik verantwoordelijk voor...

Ik werk al 21 jaar voor Coeck en heb tijdens al die jaren al verschillende jobs mogen opnemen binnen het bedrijf. Er wordt regelmatig gevraagd wat je wil doen, daardoor heb ik al een grote variatie aan jobs kunnen opnemen. Er wordt echt gezocht naar je sterktes en hierop wordt ingezet. Ik ben begonnen op de productieafdeling, heb in het magazijn gewerkt en ben heftruckchauffeur geweest. Momenteel ben ik leidinggevende van laadzone 1. Ik stuur een team van 24 collega’s aan.

 

"Bij Coeck wordt er ingezet op je sterktes."

 

Een typische werkdag is...

Binnen mijn leidinggevende rol stuur en coach ik dagelijks de medewerkers van mijn afdeling zodat alles vlot verloop. Indien er problemen zijn los ik deze op. Ik zorg ervoor dat de stock correct is en dat goederen de juiste plaats krijgen. Verder hou ik mij ook met administratieve taken bezig zoals de verlofregeling van mijn team zodat alles vlot kan blijven draaien. Indien er grote drukte is spring ik bij om bijvoorbeeld vrachtwagens te laden.

Coeck staat voor kwaliteit. Ik vind het dan ook zelf belangrijk om in mijn job die kwaliteit hoog te houden. Er wordt niet gevraagd om sneller te werken, maar wel om juist te werken. Liever rustig aan en juist, dan snel te werken en fouten maken.


filip jabrane banner image extra

Werken bij Coeck is voor mij...

Ik werk hier na 21 jaar nog altijd even graag ook omdat ik veel variatie heb in mijn job. Vooral de combinatie van het meer coördinerende deel en het rijden met de heftruck vind ik erg leuk.

Coeck is een groot familiebedrijf dat volop aan het groeien is, wat ook naar de toekomst toe zorgt voor jobzekerheid. Die groei zorgt vooral tijdens het hoogseizoen dat er makkelijk iets meer uren worden gepresteerd. Die inzet zien we wel jaarlijks vertaald in een personeelsfeest en een nieuwjaarscadeau. Gelukkig zijn we een team: Als je samenwerkt, verzet je meer werk!