Onze mensen: Filip Jabrane

Filip is al 19 jaar een vaste waarde bij Coeck. Lees hier over zijn traject binnen het bedrijf.


Bij Coeck ben ik verantwoordelijk voor...

Ik werk al 19 jaar voor Coeck en heb tijdens al die jaren al verschillende jobs mogen opnemen binnen het bedrijf. Er wordt regelmatig gevraagd wat je wil doen, daardoor heb ik al een grote variatie aan jobs kunnen opnemen. Er wordt echt gezocht naar je sterktes en hierop wordt ingezet. Ik ben begonnen op de productieafdeling, heb in het magazijn gewerkt en ben heftruckchauffeur geweest. Momenteel ben ik naast heftruckchauffeur ook deeltijds coördinator binnen een team van 19 collega’s.

 

"Bij Coeck wordt er ingezet op je sterktes."

 

Een typische werkdag is...

Binnen die coördinerende rol zorg ik er dagelijks voor dat vrachtwagens aan de hand van laadbonnen correct worden ingeladen zodat ze de juiste producten naar de winkels kunnen brengen. Hier komt meer bij kijken dan je op het eerste zicht zou denken. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met de gewichtsverdeling. Ook zijn er veel producten die op elkaar lijken, dus moet je goed opletten dat de juiste artikelen worden genomen. De job is niet gewoon wat met een heftruck rondrijden. Je moet ook nadenken over de producten, de volgorde waarop je ze inlaadt enzovoort.

Coeck staat voor kwaliteit. Ik vind het dan ook zelf belangrijk om in mijn job die kwaliteit hoog te houden. Er wordt niet gevraagd om sneller te werken, maar wel om juist te werken. Liever rustig aan en juist, dan snel te werken en fouten maken.


onze mensen getuigenis heftruck

Werken bij Coeck is voor mij...

Ik werk hier na 19 jaar nog altijd even graag ook omdat ik veel variatie heb in mijn job. Vooral de combinatie van het meer coördinerende deel en het rijden met de heftruck vind ik erg leuk.

Coeck is een groot familiebedrijf dat volop aan het groeien is, wat ook naar de toekomst toe zorgt voor jobzekerheid. Die groei zorgt vooral tijdens het hoogseizoen dat er makkelijk iets meer uren worden gepresteerd. Die inzet zien we wel jaarlijks vertaald in een personeelsfeest en een nieuwjaarscadeau. Gelukkig zijn we een team: Als je samenwerkt, verzet je meer werk!