Onze mensen: Grace Van Den Eynde

Grace is al bijna 2 decennia lang een vaste waarde bij Coeck en staat onze klanten nog elke dag te woord met dezelfde aanstekelijke glimlach als toen ze net bij ons aan de slag ging. Benieuwd naar het verhaal van Grace? Je ontdekt het hier.


Bij Coeck ben ik verantwoordelijk voor...

Ik werk intussen al 16 jaar op de afdeling orderverwerking bij Coeck. Voor ik hier aan de slag ging, was ik werkzaam in een compleet andere sector. Mijn uitdaging bij Coeck voelde dus meteen aan als een frisse start. Een nieuwe omgeving waar ik al snel mijn plekje vond.

Toen ik hier startte, verwerkte ik de gewone bestellingen maar na een tijdje ben ik me meer gaan toespitsen op de grotere ketens binnen ons klantenbestand. Sinds begin 2021 ben ik leidinggevende van de afdeling waar ik al zo lang thuis ben. Gek genoeg had ik er nooit aan gedacht om team lead te worden tot de vraag me gesteld werd, maar ik vind het zeker een leuke uitdaging. De ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan, gebruik ik vandaag om andere collega’s op te leiden. Dat geeft me enorm veel voldoening.

Een typische werkdag is...

Onze telefoniste drukt ’s ochtends de bestellingen af, die vervolgens over het team worden verdeeld om te verwerken. Tussendoor krijgen we ook veel vragen van klanten per telefoon of e-mail. Klantencontact mag je dus zeker niet afschrikken als je op de dienst orderverwerking werkt. Gelukkig vinden wij dat allemaal een van de leukste aspecten aan onze job. Onze dag is pas goed als we een klant tevreden kunnen achterlaten.

grace van den eynde banner image extra

Wat mensen niet weten over mijn job…

Ik denk dat mensen vaak onderschatten hoe hectisch het op onze dienst kan zijn. We werken natuurlijk ook in een heel seizoensgebonden business. In de zomer is het hier enorm druk omdat iedereen zijn tuin induikt. Dan is multitasken een welgekomen vaardigheid. In de winter is het hier rustiger.

Werken bij Coeck is voor mij…

De collegiale sfeer die hier hangt is zeldzaam. Als je ergens mee zit, wat dan ook, kan je steeds terecht bij collega’s.


"De werkzekerheid die je hier hebt is voor mij een heel belangrijke factor."

Verder blijft Coeck groeien en zichzelf heruitvinden. Er komen steeds nieuwe diensten en producten bij, alles wordt gedigitaliseerd, enzovoort. Die vernieuwingen houden het, ondanks zoveel jaren dienst, boeiend vind ik.