Hoe verloopt de sollicitatie?

 Hoe verloopt de sollicitatie?

 

Bij een sollicitatie gaan we nooit over één nacht ijs. We zetten graag de juiste persoon op de juiste plaats! Daarom bestaat het proces uit 4 verschillende stappen. Hier ontdek je hoe het sollicitatieproces bij Coeck verloopt, zo weet je precies wat je mag verwachten:

1. JE SOLLICITEERT OP EEN VAN ONZE VACATURES 
Heb je online een vacature gezien of horen waaien dat we bij Coeck nieuwe werknemers zoeken? Vul dan het online sollicitatieformulier in en bezorg ons jouw coördinaten. Niet gevonden wat je zocht tussen onze vacatures? Voel je vrij om een spontane sollicitatie te sturen. Geef ons wel een woordje uitleg naar wat je precies op zoek bent, zodat we jou in de toekomst kunnen contacteren voor een passende functie.

2. WE SCREENEN JE PROFIEL
Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer jouw kandidatuur succesvol werd ingediend. We nemen daarna even de tijd om deze met de nodige aandacht te bekijken. Binnen de twee weken laten we weten of jouw kandidatuur beantwoordt aan de vereisten van de job.

3. WE VERWELKOMEN JE VOOR EEN EERSTE KENNISMAKINGSGESPREK
Hierbij gaan we dieper in op jouw motivatie en persoonlijkheid. Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, kom je terug voor een tweede interview of een praktische oefening. Dit kan gaan om een assessment of concrete case waarin je specifieke vaardigheden kan bewijzen of een tweede gesprek met je toekomstige leidinggevende.

4. EEN CONTRACTVOORSTEL
Ben je voor ons de ideale kandidaat en ga je graag aan de slag bij Coeck, dan is het tijd om alles op papier te zetten. We bespreken een contractvoorstel, een aanbod met passend salarispakket, de arbeidsvoorwaarden en jouw eerste werkdag.

Welkom bij Coeck, collega! Benieuwd hoe je eerste werkdag er uitziet?

Als nieuwe medewerker, mag je rekenen op een warm onthaal en een persoonlijk introductie- en opleidingstraject. Jouw meter of peter maakt je wegwijs binnen het bedrijf om je snel thuis te voelen. Deze helpt je ook te groeien in je nieuwe functie door op een informele manier contact te houden en informatie te delen.